Sydkusten MittSpanien

Sydkusten Media:Spanien i positiv anda

Coronapandemin hindrar sedan åtskilliga månader många nordbor från att besöka sitt älsklingsland. Trots påbörjat vaccineringsprogram känns den nya normaliteten ännu avlägsen och därför har Sydkusten sjösatt Facebookgruppen "Mitt Spanien", för att alla ska kunna njuta åtminstone virtuellt av det bästa av Spanien, genom bilder, videos och kommentarer.

Sydkusten har ett unikt multimediarkiv från Spanien, som vi vill dela med oss av. Meningen är dessutom att de som går med i gruppen själva ska bidraga med personliga alster, tips och anekdoter. På endast ett par veckor har gruppen fått mer än 4.000 medlemmar, som dagligen delar med sig av fina foton och videos.

Syftet med "Mitt Spanien" är att förmedla feelgood. Därför måste man ansöka om att få gå med för att interagera. Alla negativa inlägg och diskussioner raderas och de som ej respekterar gruppreglerna utesluts. Gruppen fungerar som en oas, i kontrast mot många andra grupper och sidor på sociala nätverk där debatten ofta är infekterad.

Välkommen att njuta av Spanien i positiv andra, du också. Sök upp gruppen "Mitt Spanien" på Facebook och ansök om att få gå med!

 

 Sydkusten

Compartir: